proconsel

Proconsel

Mobil: +40-727-867727

 

Judeţul: Braşov, Localitatea: Braşov, codul postal: 500483, Adresa: Calea Feldioarei, Nr.75L
Director: Horlaci Florin,
Persoana de contact: Sandru Cornel,
Tel.:+40-268-475040,
Fax: +40-268-476624
E-mail: msandru@proconsel.ro, tehnic@proconsel.ro, piese@proconsel.ro
Web: proconsel.ro
Domeniu de activitate:
Produsele expuse:
Mărci reprezentate: SCM

Informație! Vă așteptăm să ne vizitați la EXPOWOOD 2018 SALA DACIA - STAND D03

MASINI DE APLICAT CANT PENTRU MICI INTREPRINZATORI SI ATELIERE DE TAMPLARIE

MASINA AUTOMATA DE APLICAT CANT – OLIMPIC K 360

OLIMPIC-K360
Screen Shot 2018-04-15 at 5.17.58 PM

POZA OLIMPIC K 360 + COMPOZITIE K 360 

Versatilitate si calitate a prelucrarii cu OLIMPIC K 360, masina de bordurat care propune un nou punct de referinta a masinilor entry-level cu grup de rotunjre.

Dimensiuni compacte și simpla în utilizare, datorită soluțiilor tehnologice concepute pentru finisarea optimă a panoului, mașina de bordurat este ideala pentru compania care are exigente de cantuire cu continuitate și calitate a panourilor de diverse tipuri.

AVANTAJE:

Grupul taiere: Taierea si razarea  intr-o singura trecere ,

Taierea si razarea cantului executata automat si fara erori, datorita sistemului particular de perechi pinze, care permite chiar si taierea dreapta a cantului de masiv si taierea canturilor subtiri.

razare
Grupul rotunjire: finisarea unghiurilor in panouri drepte si profilate.

Rotunjirea unghiurilor anterioare si posterioare a panourilor drepte si postformate. Operatia este executata automat de catre grup garantind o finisare optima, fara a necesita alte prelucrari ulterioare.

rotunjire
Control TOUCH 7: o  “atingere “ pentru a utiliza  masina

gestionare fara erori datorita terminalului touch screen, care cu grafica personalizata permite selectarea principalelor functii in mod simplu si intuitiv

touch screen
Rezultate perfecte pe orice suprafata. Fiecare axa controlata permite toate pozitiile intermediare ale grupurilor de frezare si razuire cant, pentru o cantuire optima chiar si in cazul suprafetelor cu rugozitate diversa sau panouri cu film protectiv. Aceste grupuri permit prelucrarea la 2 raze diverse, foarte subtiri si masiv.

Date tehnice

olimpic   k 360
Grosime cant mm 0,4 – 3 (6)
Grosime panou mm 8 – 50 (60)
Vitea avans m/min 11

MASINA AUTOMATA DE  APLICAT CANT – ME 40

ME40
Masina de aplicat cant de inalta productivitate si cu o mare performanta calitativa. Masina cea mai accesorizata din gama sa tehnologica ( posibilitatea de a instala in acelasi timp grupuri de razuire cant, razuire adeziv, perii si incizor pentru canale ) si cu un raport calitate- pret optim.

Aceasta masina creste productivitatea datorita antrenarii  cu curea a pieselor cu o viteza de 9 m/min. ( cea mai rapida din gama Minimax ) si garanteaza standarde calitative inalte ale prelucrarii multumita chiar si posibilitatii de lucru cu adeziv poliuretanic, executiei de canale.

AVANTAJE: 

Inalta productivitate: Avansul panourilor cu 9m/min cu antrenare cu curea pentru o crestere a productivitatii. Monitorizarea pozitiei panoului cu encoder asigura controlul total al ciclului de lucru.

ANTRENARE ME 40
Utilizare simpla si intuitiva

O gestionare fara erori este asigurata de panoul de comnada, care permite o selctare comoda a tuturor functiilor principale printre care si activarea si excluderea grupurilor operatoare.

PLC asista operatorul in cazul operatiilor de curatire, intretinere, diagnoza, etc.

PANOU COMANDA ME40
Aplicare idela a cantului.

Adezivul este incalzit rapid si in m,od omogen de catre rezistente. Scaderea automata a temperaturii in cazul unei inutilizari temporare a masinii ,evita ca adezivul sa se arda.

Un nou sistem inovativ de auto-lubrifiere a vasului de adeziv permite o utilizare extinsa a masinii fara a necesita ungeri.

Cele 2 role preseaza eficient si uniform cantul pe panou. Rola de aplicare a adezivului  cu rezistenta interioara garanteaza o distributie  uniforma a adezivului chiar si la temperatura maxima de lucru chiar si pe panouri cu inaltime maxima de prelucrare.

Este disponibil schimbator rapid vas adeziv si vas adeziv pentru PU.

aplicare adeziv ME 40
Idee geniala

Grupul taiere- razare permite efectuarea unei razari a unghiurilor panourilor cantuite fara a fi nevoie ca operatorul sa redefineasca manual intr-o faza succesiva a bordurarii: ideea geniala pentru un produs finit de inalta calitate.

taiere-razare ME 40
Date tehnice   me 40
 dimensiuni plan de lucru [mm]  

3465 x 710

grosime cant in rola [mm]  

0,4 ÷ 3

grosime max. cant fisii [mm]  

5

grosime panou min-max [mm]  

8 ÷ 50

viteza avans [m/min] 9

 

ASTEPTAM  MACHETA
CORNEL SANDRU

 

 

 

 

Filme demo live pe perioada târgului!